Bul

Vaillant Medline Sağlık Paketi Detayları

Vaillant Medline Sağlık Paketi Detayları

Vaillant Club üyelerine konfor, sağlık ve yaşam tarzı gibi kategorilerden ayrıcalıklar tasarlayıp sunuyor. Vaillant Club Ayrıcalıklar dünyasında Club üyelerine acil bir sağlık problemi yaşadıklarında ‘’Medline Sağlık Paketi’’ hizmetlerinden 7/24 ücretsiz yararlanabilirler. Medline Sağlık paketine sahip olmak için Vaillant Club üyeliğiniz aktif edilmesi gerekmektedir. Başvuru formunu doldurduğunuz da Vaillant Club Üyeliğiniz ve Medline üyeliğiniz aktif edilecektir. Konu ile ilgili Vaillant Club size ulaşarak talebiniz hakkında bilgi verecektir.

- VAİLLANT olarak siz değerli Club üyelerimizin “Konutlarına Özel Medline Acil Sağlık Hizmetleri Üyeliğini’’ hediye etmekteyiz. Medline Üyeliğiniz başladığı tarihten itibaren 1 yıl süreyle devam edecektir.

- Eviniz sınırları dâhilinde gerçekleşebilecek acil durumlar (bkz. Acil Durumlar Listesi/Uluslararası 32 Parametre) karşısında siz, aileniz ve misafirleriniz 7/24 Medine Acil Sağlık Hizmeti Güvencesindesiniz - Üyeliğiniz başlatıldığında Vaillant ’tan tarafınıza üyeliğinizin başladığına dair sms bilgilendirmesi gelecektir.

- MEDLİNE tarafından sunulacak hizmetin kapsamı MEDLİNE’nın üyeye bildirdiği şekilde olacaktır. VAİLLANT’IN bu hususta herhangi bir sorumluluğu bulunmamaktadır.

- Acil durumlarda zamanında Medline Acil Sağlık’a ulaşabilmeniz için (0212) 444 12 12 numaralı Medline Acil Sağlık Hattı’nı kaydetmenizi rica ederiz. Bu numara, cep telefonlarından herhangi bir alan kodu çevirmeden de aranabilmektedir. Hizmetten yararlanmak için 444 12 12 nolu telefondan Medline Acil Sağlık Hattını aramanız VAİLLANT Abonesi olduğunuzu ve isminizi söylemeniz yeterlidir. Acil olmayan durumlarda da sağlığınızla ilgili merak ettiğiniz, öğrenmek istediğiniz her türlü tıbbi konuyu Medline Alarm Merkezi doktorlarına danışabiliyorsunuz.

7/24 Medline Acil Sağlık Hizmetleri İçeriği

Doktorlu Kara Ambulansı Hizmeti

Hizmetin kapsamı üyelerin acil bir durumda Medline Acil’e ilk ulaştığı andan itibaren, bulunduğu yere iletilen acil doktor ve tam yoğun bakım donanımlı ambulans ile tedavisi tamamlanıncaya veya en uygun hastaneye nakli ve doktor ile buluşmasını takiben hastanedeki yatağına teslim edilinceye kadar sürer ve kişinin yakınlarının haberdar edilmesi ile sonuçlanır. Medline Acil ambulansları, uluslararası standartlardaki donanımıyla doktor, anestezi teknisyeni ve ilkyardım eğitimi almış sürücüden oluşan bir ekiple hizmet vermektedir.

Telefon ile Tıbbi Danışmanlık

Hangi saatte olursa olsun (0212) 444 12 12 nolu telefondan kesintisiz tıbbi danışmanlık hizmeti Medline Alarm Merkezi’ndeki görevli doktorlar tarafından verilmektedir. Acil olan veya olmayan durumlarda Medline Alarm Merkezi’ndeki doktor tarafından Medline Acil Üyesine mevcut sağlık problemi konusunda aydınlatıcı bilgi verilir ve yapılması gerekenler konusunda yönlendirilir. Bu hizmette, ilaç tavsiye edilmez ve reçete düzenlenmez.

Medikal Bilgi Köprüsü ve Hastane Organizasyonu

Hastaya ulaşım esnasında tedavi kurumu (hastane vb.), ambulans, hasta yakını ve/veya doktoru arasında iletişim sağlanır. Hastanın durumu belli donanıma sahip bir hastanede çözülmesi gereken özel bir durumsa, Medline Acil ekibi hasta ve hasta yakınına bu konudaki alternatifleri sunar ve hastanın hastanedeki yerinin önceden hazırlanmasını sağlayarak, acil durumu bir hizmet bütünlüğü içinde yönetir.

Detaylı bilgi için; 0212 331 20 20 Medline Acil Sağlık Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz. www.medline.com.tr

Acil Durumlar Listesi

1) Şuur kaybına neden olan her türlü durum

2) MI, Aritmi, Hipertansiyon Krizler: Geçirilmekte olan kalp krizi, acil tedavi gerektiren kalp ritmi bozukluğu türleri, kan basıncının beyin kanaması vb. ciddi durumlara yol açabilecek derecede yükselmesi.

3) Zehirlenmeler.

4) Ciddi Genel Durum Bozukluğu: Yaşlılık, besin yetersizliği, yeter bakım, uzun süren ağır hastalık vs. nedenlerler kişinin sağlığının genel anlamda tehlikeli olabilecek derecede bozulması.

5) Trafik Kazası

6) Ani felçler

7) Migren ve/veya Kusma, Şuur Kaybıyla ebraber ıolan Baş ağrıları

8) Astım Krizi, Akut Solunum Problemleri

9) Yüksek Ateş: Zehirlenme, infeksiyon hastalıkları, sıcak çarpması vb. nedenlerle vücut ısısının konvizyona(havale) ya da kalp ritim bozukluklarına yol açabilecek derecede (Ortalama 39,5C ve üzeridir) yükselmesi.

10) Ciddi Alerji, Anaflaktik Tablolar: Kalp ritminde bozulma, solunum solunum yollarında tıkanmaya yol açabilecek ciddiyette alerji ya da tansiyon düşmesi durumları.

11)A kut Batın Mide, bağırsak gibi içi boş orhanların delinmesi, tıkanması ya da düğümlenmesi, iltihaplanması vb. gibi acil müdahale gerektiren durumlar.

12 )Yüksekten Düşme

13) Ciddi İş Kazaları, Uzuv Kopması

14) Menenjit, Ensefalit, Beyin absesi: Sinir sistemi fonksiyonları dolayısıyla da yaşamsal fonskyionları etkileyebilecek beyin ve beyni çevreleyenzarla ilgili iltihabi, infektif hastalıklar.

15) Elektrik Çarpması

16) Ciddi Göz Yaralanmaları

17) Kurşulanma, bıçaklanma, kavga, terör, sabıtaj vb.

18) Renal Kolik: Böbrek taşarının yol açtığı, ilerlemesi durumunda idrar yolu ya da böbrek hasarına yol açabilecek şiddetli ağrı oluşturan durum.

19) Akut Psikotik Tablolar: Aşırı saldırganlığa yol açan nörolojik ya da psikolojik hastalıklar.

20) Suda Boğulma

21) İntihar Girişimi

22) Donma, Soğuk Çarpması

23) Isı çarpması

24) Ciddi yanıklar

25) Yeni Doğan Komaları

26) Başlamış Doğum Faaliyeti (Su Kesesinin Boşalması)

27) Diabetik ve Üremik KAnama: Diabet (şeker hastalığı) ve böbrek yetmezliğinin neden olduğu bilinç bulanıklığından başlayıp tam bilinç kaybına(koma) kadar girebilecek durumlar.

28) Genel Durum Bozukluğunun Eşik Ettiği Dializ Hastalığı

29) Akut Masif Kanamalar: Genellikle travma sonucu ortaya çıkan, hayatı tehdit edecek boyutlarda iç veya dılş kanamalar.

30) Omurga ve Alt Extremite Kırıkları: Büyük dış veya iç kanamaya yol açan bacak kırıkları ve her türlü omurga kırıkları.

31) Tecavüz

32) Dekompresyon (Dalgıç) Hastalığı: Halk arasında burgun yemek olarak da tabir edilen durum.